تقویت ناوگان اتوبوسی شهر یزد در ۳ سال گذشته - سازمان حمل و نقل بار و مسافر
معاون فنی سازمان مدیریت حمل ونقل بار و مسافر شهرداری یزد از تقویت ناوگان اتوبوسی سازمان با خرید ۲۹ دستگاه اتوبوس با استاندارد یورو ۴ دارای رمپ ویژه معلولین و دارای سیستم سرمایشی وگرمایشی مناسب برای آب و هوای گرم کویری در ۳ سال گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان حمل ونقل بار و مسافر شهرداری یزد، داود زارع با تاکید بر اینکه این روند باعث افزایش استقبال شهروندان از استفاده از اتوبوس در سفرهای شهری شده است، عنوان کرد: تاکنون ۱۵ دستگاه تحویل از اتوبوس های خریداری شده تحویل سازمان شده و درخطوط اتوبوسرانی شهر یزد مشغول جابجایی مسافران هستند.
وی ادامه داد: در این مدت همچنین ۹۵ دستگاه ون وانا تاکسی خریداری و ۲۹ دستگاه آن به کار گرفته شده و تحویل بقیه خودروها نیز در حال پیگیری است. #سازمان_حمل_و_نقل_بار_و_مسافر_شهرداری_یزد #حمل_نقل_همگانی_یزد #یزد #حمل_و_نقل_هوشمند #شهرداری_یزد #نوآوری #ترافیک #ایمنی #اتوبوس_شهری #اتوبوس #
روابط_عمومی_سازمان_حمل_ونقل_بار_ومسافر_شهرداری_یزد ارتباط تلفنی
《 1889 》
https://transport.yazd.ir
https://eitaa.com/transportyazd
@transportyazd
https://www.instagram.com/